Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 7 maart 2008

Schoten aan de grens met Colombia

Laten we hopen dat we te maken hebben met een stelletje idioten.

Een patrouille van de Venezolaanse "National Guard" is de grens overgetrokken. Er zijn schoten gehoord op colombiaans grondgebied.

Een link in het Spaans

En een clip


Later meer.......

Ondanks dat het geen losse flodder was, denk ik met de ontwikkelingen later op de dag in de top ontmoeting van de Rio Groep dat het gelukkig niet tot escaleren komt.
Weinig nieuws omtrent dit accident.
Maar zolang deze grens bezetting blijft, kan het wel door idioten tot escaleren komen.

Groet
Alpha

Blogarchief