Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 12 maart 2008

Universiteit gevechten in Barquisimeto

Denk je dat je kind veilig op de universiteit zit! Nee dus!!
Hier in dit land kan momenteel van alles gebeuren.
Twee universiteiten vlak bij elkaar, de ene een chavista universiteit, te weten de colectivos revolucionarios izquierdistas del Pedagógico Libertador. En de andere la Universidad Nacional Experimental Politécnica Antonio José de Sucre (UNEXPO)


Nu zij er tweehonderd studenten van de revolucionarios naar de campus getrokken van de UNEXPO. Niet vergeten dat de universiteiten altijd bewaakt worden. Dus hoe ze binnengekomen zijn is een raadsel. Zo'n universiteit campus is enorm groot en de verwachting is dat de bewaking (National Guard) gewoon de studenten naar binnen liet.

Het is uitgelopen op en complete veldslag en een tiental gewonden hieronder waren 4 studenten die gewond waren geraakt door vuurwapens.

Natuurlijk hebben de studenten aangiften gedaan. Helaas zonder enig resultaat.
Hierna besloten ze om een straat te blokkeren totdat ze een antwoord krijgen van de staat op de beveiliging en bescherming die de ze behoort te geven.

bron: http://www.elimpulso.com/


Groet
Alpha

Blogarchief