Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 7 maart 2008

Uribe en zijn Maestro Game!!!

Er klopt iets niet!! Het is nu avond, bijna middernacht en de vrijdag met alle nieuws gebeurtenissen liggen nu een paar uur achter me. Maar er blijft iets knagen.
Uribe speelt volgens mij een meesterspel op een enorm hoog peil.
De speech van Ortega en Chavez, waren te lief. Nu heb ik niet alles van Chavez gezien, maar heb deze nu nagelezen. De rest heb ik wel gezien.
Uribe weet meer dan wat hij zegt. Dit komt wel tot uiting van de arrestatie van Viktor Bout (41) in Bangkok. Tahiland ehh... ja, Amerikaanse agenten deden zich in Thailand voor als gezanten van de Revolutionaire Strijdkrachten van Colombia (FARC) die wapens wilden kopen van Bout. De wapenhandelaar liep zo in Thailand in de val.
Ook had Uribe het over 4 computers in zijn rede vandaag. De pc, die recent "aangeboden" is van de vermoorde Ivan Rios kan het niet wezen. Dus het moeten vier pc's zijn die buitgemaakt zijn bij de aanval op Reyes.
Uribe las ook wat voor uit "mails" afkomstig van de "Reyes" PC.
De vraag is dus wat voor info zit er in deze pc's en waarom is er 1 verzwegen.
Hoe Uribe dit gaat uitspelen weet ik niet. Maar dat er iets komt is wel zeker. De info uit de PC's zullen vandaag of morgen wel als troef worden uitgespeeld.

Nu kan Chavez en Correa zeggen wat ze willen over geen banden met de FARC. Heb een video Spaans maar ondertitelt in het Engels wat wel heel duidelijk de bedoelingen weergeeft van Chavez en Ecuador. Het is een opname van een paar maanden oud van Raul Reyes die Correa feliciteert met de overwinning.


Ook heeft Uribe eerder gezegd dat de documenten bewijzen dat Correa gefinancierd werd door de FARC om de verkiezingen te winnen. De link is echt de moeite waar om even te lezen, er staat nog veel meer in.

Tja... en dan nog even dit. Waarom wordt het niet gezegd dat Chavez hetzelfde gedaan heeft wat Uribe met Ecuador heeft gedaan. Chavez is ook Guyana, binnengevallen met een korte aanslag. Hier beschuldigd Guyana van de aanval en wijst Venezuela alles naar het land van de fabelen, hier verontschuldigd Venezuela zich en hier wordt er melding van gemaakt bij de UN.

We zullen zien, wat het een met het ander te maken heeft. Maar Uribe heeft momenteel bewijzen wat later uitgespeeld word.
En of we een tweede crisis ingaan met Colombia?

Groet
Alpha

Blogarchief