Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 26 maart 2008

Uribe...zit hij fout? update

Even een kleine update over de pc's van Raul Reyes.

Neem aan dat het wel begrepen is met wat ik bedoelde of Uribe fout zat.
We mogen aannemen dat Uribe iets meer hersencellen heeft dan Bush. En dat hij niet in dezelfde fout trapt die Bush gemaakt heeft door te liegen over documenten. En het heeft er alle schijn van dat Uribe de waarheid spreekt dat de computers het bombardement overleeft hebben.

Even een clip over hoever de techniek al is en hoe onverwoestbaar de notebooks zijn vergeleken met een aantal jaren geleden.


De tweede clip gaat over brieven die Chavez voorleest in 2007 van de briefwisseling met Marulanda (opperhoofd van de FARC)
Laten die brieven waar hij uit voorleest nu ook op de notebook staan die aangetroffen in het FARC kamp.
De uitzending van Globovision ging twee dagen geleden niet door met deze documenten, Chavez had plotseling een toespraak en dan springen de kanalen op rood. We hebben wel een clip en voor de niet Spaanstalige is het ook te volgen. De clip laat zien dat de brieven woord voor woord dezelfde zijn. Het blijft jammer dat de uitzending niet is doorgegaan, want ze wilde de complete inhoud laten zien en horen van de briefwisseling.


Het is misschien al gezegd en oud nieuws, maar het is leuk om te zien hoe het web zich spant om Chavez.
Reken maar dat Chavez en Correa het benauwd hebben. De toespraken die ze hebben en dat alles belachelijk gemaakt word, word misschien wel geloofd door de harde kern van Chavez.
Maar de feiten worden steeds duidelijker.
Dat Chavez ineens zegt dat hij met een andere regering van Amerika wel zaken wil doen, zegt genoeg.
Zoete broodjes bakken, nee jochie daar trappen we niet in. Je zal echt met je billen bloot komen te staan.

Groet
Alpha

Blogarchief