Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 16 maart 2008

Voedseltekort nu schuld van Bush

Deze regering is echt het spoor bijster.
Chacin minister van binnenlandse zaken, beschuldigd Amerika dat ze in oorlog zijn met Venezuela!
Chacin zegt dat de voedsel blokkade van Amerika de oorzaak is van de tekorten!

Chavez heeft dit nu ook beaamt, hij zegt vandaag dat het de schuld van Bush is dat er hier voedsel tekorten zijn. Bush wil dat Venezuela verhongert!! En hij eindigt met " Ik noem Bush een terrorist en een genocidaal.
Ach ja je moet iemand de schuld geven. Voor een paar maanden geleden was het de schuld van de prive sector, daarna de schuld van Fedecamaras en nu dus Bush.
Al met al denk ik dus dat we zulke verhaaltjes nog vaak gaan horen.

Chavez vergeet erbij te vertellen dat hij 9 jaar lang geen donder gedaan heeft aan de economie. De import van goederen stijgt nog steeds. Venezuela importeer ruim 75 %, ik heb al gehoord van 80%!!!
Maar ja zolang de olie op een 110 dollar staat krijg je ook geen gekken weg.

Maar aan bluf geen probleem bij Chavez. Hij verklaarde dat spoedig Venezuela voedsel gaat exporteren! Nou dan ben je dus echt je bovenkamer kwijt.

Vandaag had Chavez nog meer nieuws. Hij kan nog steeds bij decreet regeren tot en met juli dit jaar. Dus hij wil naast het monetaire systeem de Bolivar nu plastic kaartjes toevoegen. Iedere kleur heeft een ander bedrag.
De Mercal heeft al een systeem met kaarten en onlangs was er een idee om bij te houden hoeveel voedsel je mag kopen als klant, want hamsteren mag je niet. Deze regering verstaat al onder hamsteren als je voor drie dagen voedsel inslaat.


Groet
Alpha

Blogarchief