Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 20 april 2008

Chavez bekritiseerd de leden van de PSUV

Gisteren tijdens een toespraak bekritiseerde hij de leden van de PSUV.

Chavez bekritiseerd degene die een goed leven willen hebben en whisky aan het strand drinken.
Ook zei hij dat pas op voor corruptie, bij de zwakke, het zijn de mensen die van nature lui zijn.

Er is 1 ding wat Chavez niet is en dat is dat hij lui is. De prozac houdt hem stijf wakker en dan de angst dat als hij zijn ogen dichtdoet en Amerika staat aan zijn bed te schudden.
Maar al die andere dingen??? De man geeft miljoenen dollars uit voor zichzelf per jaar.
Dan zijn familie. Een foto van de moeder van Chavez in 1992 en eentje uit 2007.
Kan me niet aan de indruk ontdoen dat kapitalisme haar goed gedaan heeft. Liposuctie, facelifting, sieraden en zelfs de zonnebril lijkt op een Ray-Ban.
Dan heb ik het nog niet over de enorme uitbreiding van de fincas.


Zelf neemt hypocriet Chavez het er ook wel van buiten de link die ik gegeven heb. De foto is genomen in Parijs, hij was daar op vakantie, maar publiciteitsgeil geeft hij toch uitleg aan journalisten.
heerlijk rood wijntje en goed eten. Geen arepa dacht ik!

Onlangs was er een clip met minister Carreno die Louis Vuitton stropdas van 180 dollar om had en Cucci schoenen droeg a 500 dollar, gaf als uitleg, dat het niet kapitalistisch is om dure dingen te dragen.


Het was ook dezelfde man die zei dat de kabel tv door Direct TV geïnstalleerd werd met camera's en ons aan het bespioneren is (CIA).

Het is maar een klein beetje wat ik nu naar boven haal, maar het geeft een aardig idee, dat het alleen geld voor de bevolking om povertjes te doen.

Of moeten we nog even de Rolls Royce noemen van 1 miljoen dollar van Jesse Chacon voormalig minister van justitie.

Denk ook dat een ieder voor zich moet weten of hij Whisky mee neemt naar het strand of ranja wil drinken. En er zijn 5 miljoen leden van de PSUV. Geen mens is gelijk, maar hij generaliseert wel enorm met lui zijn en dat je dan corrupt bent. Overigens die 5 miljoen leden zijn allemaal toegevoegd van zijn kiezers in 2006. De laatste opkomst om te stemmen voor wie er nu in het bestuur moest komen, bracht nog geen 100.000 stemmen op.


Groet
Alpha