Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 14 april 2008

Chavez geeft Haiti voedsel hulp

Vandaag in de krant dat Chavez 364 ton voedsel naar het door een voedsel ramp getroffen Haïti stuurt. Ook het rijke Europa geeft humanitaire hulp. En op zich is er niets mis mee om hulp te geven.
Maar...... Venezuela zit zelf in een voedsel probleem. Er is hier weinig meer voorhanden. Het is een speurtocht geworden om hier aan het basis voedsel te komen.
Zoals altijd denkt Chavez maar aan 1 ding, zijn status als socialistisch wereldwonder, dat zijn eigen bevolking met dikke buikjes rondloopt van de honger doet hem weinig. Er gaat van alles mis hier, maar daar hoor je hem niet over als hij de grote jongen uit kan hangen en met miljoenen van de Venezolaan over de balk gooit of dit voor zichzelf houdt.

Vroeger kon je naar de supermarkt gaan en kopen wat je wilde, alles was voorhanden. Sinds het tijdperk Chavez wordt het steeds moeilijker om bijvoorbeeld brood te kopen. Laten we het nu maar niet hebben over het luxe basisvoedsel zoals melk, kip, eieren, rood vlees, meel etc... etc...
Jawel dit zijn enkele voorbeelden van wat als normaal basis voedsel hoort te zijn, maar is opgewaardeerd tot luxe. En dan gaat Chavez voedsel weggeven aan Haïti.

Gewoon even wat foto's van vandaag bij de verkoop van levensmiddelen. Foto's komen uit de krant van vandaag. (Noticiero Digital) zowel binnen als buiten zijn de foto's genomen.
Het is gewoon schande en voor Venezuela zeer zeker onnodig.
Zucht.......Het is echt onbegrijpelijk, dat dit anno 2008 opnieuw gecreëerd is door ultra linkse Marxistische aanhangers. Chavez brengt ons echt terug naar het geflopte en troosteloze systeem van het Communisme.

Het is exact wat Castro zegt, laat je volk in de rij staan voor voedsel. Dan is er geen tijd voor demonstraties en je schakelt zelfs het denken uit.

Groet
Alpha