Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 9 april 2008

Chavez nieuws met een knipoog

Soms is nieuws echt om te lachen. En ander nieuws is soms te triest voor woorden.
En soms is er nieuws over Chavez, regering Chavez, dat je niet weet onder welke noemer je het moet plaatsen.
Hij verkondigd de meest idiote maatregelen af. Zegt dat hij poedermelk heeft en dat het gemaakt is in Venezuela terwijl het etiket Amerika zegt (geen gein). Soort leugen nieuws die Chavez of zijn kornuitjes verkondigen. Vandaag een lichte post en misschien brengt het een glimlach.

Nu zegt hij dat er zoveel cement geproduceerd gaat worden dat hij alle mannen in Venezuela aan een baan gaat helpen en zelfs de Colombianen kunnen werk krijgen. Genoeg werk!!
Chavez wil uitbreiden en de productiviteit verhogen.
En dan het volgende plaatje.

Chavez's nieuw high tech system
Moet zeggen als ik dit zo zie geef hem direct een contract voor het leven, hij kan geen kwaad met een schep.

Een meer serieus iets is hoe Chavista's de media beïnvloeden door iets te schetsen wat niet zo is.
Stel nu eens voor dat de opkomst minder is dan je voor mogelijk hield. Dan vraag je wat van die chavista krullenbollen die zonder examen tegenwoordig van de universiteit met hun bul komen om een foto zo te veranderen dat de lage opkomst veranderd in een zee van mensen.

Klik voor vergroting


Nee het is echt geen gein deze foto is dus echt gebruikt voor propaganda en op het eerste gezicht, denk even de rondjes en streepjes weg, zie je niets bijzonders aan de foto. Dan denk je ok, nog steeds veel mensen zijn de weg kwijt.
Gelukkig dat er nog mensen zijn bij wie dit opvalt en het kenbaar maken.


En we hebben ook nog wat mensen die deel uitmaken van deze regering en burgemeester mogen worden van een stad.
Een van deze figuren is Freddy Bernal, burgemeester van Caracas en een uiterst gedreven socialist. Heeft een hekel aan het kapitalisme en wil alles verdelen. Nu verdeelt deze man alles echt geweldig naar zijn account in Amerika. In "2004" stond er op zijn rekening US$ 22.891.000,-- Hij heeft in Caracas ook een blaadje die hij uitgeeft. Nu zal deze wel gerund worden door wat afgestudeerde van de Bolivariaanse Revolutionaire scholen.
Als ik Freddy Bernal was zou ik maar oppassen want geheel foutloos is de taal niet wat is goedgekeurd door de rode redactie.

Het woord "Combierte" bestaat niet, maar bij deze voor hun de juiste spelling "Convierte"
klik voor vergroting
Nu maar hopen dat Chavez snel wat mensen vind voor de Cemex fabriek, want dit moeten we voorkomen dat hij zijn "Alo Presidente" op zondag voortzet met een baal cement op zijn hoofd.
Groet
Alpha