Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 23 april 2008

Chavez, Y ser rico es malo, Oftewel "Rijk Zijn Is Slecht."

Een gevleugelde uitspraak van Chavez is wel Y ser rico es malo, oftewel rijk zijn is slecht. Onlangs gaf hij nog een staaltje onvermogen uit om te zeggen dat het slecht is om op het strand in de weekenden Whisky te drinken. Het is in zijn ogen allemaal kapitalistisch en dat past niet in zijn strijd van het socialisme.
Misschien denkt Chavez wel terug aan de goede oude tijd toen ze hier nog woonde met de hele familie.Momenteel ligt de zoon van Chavez onder vuur met kapitalistische streekjes en het is duidelijk dat hij net als zijn vader geen donder geeft om het socialisme.

Er zijn wat recente foto's opgedoken van Huguito Chavez, hoe deze jongeman naar het strand gaat. Overigens gaat hij niet naar zo maar een strandje toe. (klik op foto's voor vergroting)
Voor de president van Venezuela is er een eiland, met daarop een prachtig strandstulpje. Voor de eerlijkheid dit stulpje op het eiland "La Orchila" was er al voor Chavez aan de macht kwam.

Hijo de Chavez neemt voor het vervoer hiervoor of een privé jet of er wordt een legerhelikopter aangerukt.En eenmaal aan het strand liggen ze heerlijk met een glas Whisky in zee. Alles wat Hugo predikt wordt door Huguito niet opgepakt. Met andere woorden socialisme is voor het gepeupel.
Natuurlijk mogen ook de vriendjes van Hugo zich wel eens vermaken aan het strand en reizen daardoor ook af naar "La Orchila" Tevens een andere kijk op het stulpje.Natuurlijk brengt dit kwaad bloed bij de chavista's!
En in de persoon van Mario Silva, deze probeert op zijn eigen wijze alles goed te praten in zijn vuilnis programma "La Hojilla".
Wilde eerst niet een clip plaatsen, omdat het zo'n vies mannetje is en wat hij uitbraakt is nog erger. Het eerste artikel over de zoon van Chavez is geschreven door Poleo. Deze is alom bekend en niet erg geliefd bij de chavista's. Mario probeert op zijn manier met verdraaien en grof taalgebruik het artikel af te doen als niets. Het artikel/krant zoals hij zegt is "porqueria"(shit) en het kan het beste gebruikt worden op de boden van een papegaaien kooi om de shit op te vangen. Dan is Poleo "Basura" (vuilnis) en hij gebruikt ook nog andere termen. En zelfs het woord "mierda" (shit, maar dan heel erg) dit is wel het meest onbeschofte wat je kan doen om dit woord te gebruiken. Boetes en gevangenisstraf staat er zelfs voor om dit woord op TV uit te spreken.

De clip is in het begin van slechte kwaliteit. Geluid draait door maar de beelden niet. Later wordt het iets beter. Let op de entourage van de studio met posters van allerlei communisten, dit veranderd per uitzending. Ook de poppetjes die voor op zijn tafel staan. Ik heb werkelijk nog nooit zo'n idioot gezien op TV.


Mario Silva
Uploaded by frankibGroet
Alpha