Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 28 april 2008

Moordaanslag op Wilmer Azuaje

Wie was deze man, dat ik dit aanhaal. Verschillende zullen het misschien nog wel weten.
Wilmer Azuaje haalde eind maart bijna dagelijks het nieuws. De kranten stonden bol en elk uur was hij wel op TV. Het was de man die Chavez voor het gerecht wilde slepen, vanwege de duistere praktijken met de uitbreidingen van de Fincas. Door deze man weten we nu dat de familie Chavez haciënda's heeft ter grote van "Luxemburg". Zag dat het originele document van het internet is verdwenen die ik bij mijn posting maakte van 26 maart.

Wilmer Azuaje heeft de officiële documenten het land uitgesmokkeld, dit was aanleiding om er geen strafzaak van te maken. D
Chavez had een onderonsje met de rechter en binnen een paar uur was de zaak de wereld uit.

Eergisteren om 22.00 uur in de straat Camejo, een bekende straat in Barinas is er een aanslag gepleegd op Azuaje. Azuaje was daar met een groepje aanhangers en gaf een speech.
Een klein groepje motorrijders kwam aanrijden en opende het vuur.
Er zijn verschillende gewonden gevallen, maar Wilmer Azuaje bleef ongeschonden.

Hernandez, kandidaat voor het burgemeesterschap van Alberto Arvelo Torrealba, schuift de schuld op de broers van H. Chavez voor wat er is gebeurd. En zegt dat dit een regelrechte moordaanslag is.
_________

Denk dat Hernandez nu ook op de lijst staat.

Overigens geeft dit aan dat als je iets zegt en kan bewijzen wat nadelig is voor Chavez er maar 1 ding op zit. Je moet vluchten voor je leven.

Vind dit echt niet normaal. Maar ja wat is tegenwoordig nog wel normaal in Venezuela.
Chavez kan toch op zijn klompen aanvoelen dat als er iets met Azuaje gebeurd dat hij erop wordt aangekeken. De onderlinge verstandhoudingen met zijn broers zijn momenteel ook niet optimaal. Deze gasten doen wat ze willen en ze willen steeds meer!!
Hierdoor zijn ze bijna niet meer te controleren.

Groet
Alpha