Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 28 april 2008

Oprichter "Smartmatic" verongelukt

Het is nog niet bevestigd, maar 1 van de oprichters van de stemmachines is waarschijnlijk met een vliegtuigongeluk omgekomen. De smartmatic is 1 van de dingen die met grote achterdocht wordt bekeken. Er is al veel over geschreven en hoe makkelijk het is om uitslagen te veranderen. De software en de machines zijn van Venezolaanse ondernemers.


Jose Alfredo Anzola Jaumotte, oprichter van de smartmatic zat vermoedelijk in het vliegtuig die is gecrashed in Catia la Mar (Vargas). De impact was op een school.
Vermoedelijk is de piloot en de twee inzittende om het leven gekomen. Door de impact is er ook nog iemand om het leven gekomen in en rond de school. Nadere details over dit zijn nog niet gegeven. Wel zijn er verschillende personen gewond geraakt, 8 volwassenen en twee kinderen.
Het onderzoek is in volle gang en er zullen wel meerdere details bekendgemaakt worden na het onderzoek. Bron 1 en 2


Het is overigens niet het eerste vliegtuig ongeluk hier in Venezuela. Het lijkt er meer op dat er geen dag voorbij gaat en er valt zo'n ding naar beneden.Groet
Alpha