Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 21 april 2008

Tocuyito gevangenis update

Vaak is het geval dat als je iets schrijft, dat je later post krijgt waarvan je denkt dat moet erbij geplaatst worden. Ik kreeg een foto-video opgestuurd. Over de gevangenissen (tip Tess). En het geeft een ruimere kijk op de gevangenissen in Venezuela. En ook demonstraties tegen de onmenselijke toestanden in de gevangenis en optreden van de militaire politie de Guardia Nacional. Er zitten beelden bij die niet echt geschikt zijn voor jeugdige kijkers.

De clip zegt genoeg over de situatie, je hoeft geen Spaans te kennen.
Groet
Alpha