Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 11 april 2008

¿ Y ser rico es malo?

We hebben hier een president die maar roept en predikt dat rijk zijn slecht is. Hij zegt meerdere malen dat luxe auto's, whisky drinken slecht is. Het hoort zo'n beetje bij zijn alledaagse uitdrukkingen. Buiten de uitdrukkingen dat alles de schuld is van de CIA als er iets mis gaat.

Ik heb zelf ook al eens geschreven over zijn kornuiten in de regering dat rijk zijn niet slecht is.

Maar we gaan nu eens kijken wat onze "sobere" socialistische president verstaat onder "rijk zijn is slecht" en het socialisme.

Carlos Berrizbeitia voormalig NA (Nacional Asamblea) lid heeft het huishoudboekje van Chavez openbaar gemaakt.

De NA moet alles goedkeuren voor iedere cent die de president uitgeeft.

Dat alles goedgekeurd wordt is natuurlijk geen probleem, met een bezetting van 100% chavista's in de NA.
Per dag geeft het voorbeeld van socialisme, president Chavez zo'n 218 miljoen Bs Fuerte uit.

En heeft hij zo sociaal mogelijk gereisd naar het buitenland, maar 170 reisjes. Ach en dan is het rijk zijn niet zo slecht of wel? Zelfs een sjeik geeft dit niet uit per dag.

Het huishoudboekje is hier te downloaden. Met specificaties van drinken, schoenen, eten, etc.. etc..

klik op foto voor PDF bestand
Hoor al mensen roepen moet je kijken naar die en die president in dat en dat land, wat die allemaal wel niet kost.

Jawel, maar ik hoor deze niet elke dag roepen tegen de mensen dat rijk zijn slecht is en ze nooit prediken dat het socialisme/communisme zo goed is.

Was het niet zo, goed voorbeeld doet goed volgen!! Vandaar dat de chavista's allemaal op geld uit zijn

groet
Alpha