Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 14 mei 2008

Arme Maria!!!!

Zag deze clip en kreeg twee gevoelens door me lichaam.
De ene was ignorante en de tweede medelijden met deze vrouw. Het is niet mijn bedoeling om iemand onherroepelijk naar de afgrond te gooien. De vrouw is gewoon onschuldig dom, eigenlijk is dom te sterk voor deze vrouw. Beter zou zijn om het Spaanse "Tonta" voor haar te gebruiken. Laten we maar zeggen onwetend en naïef.

Waar gaat de clip over. Even een vrije vertaling van de clip.

--Een journalist vraagt aan "Maria" waarom ze werkt op de straat met rode kleren aan.

--Ze antwoordde hem dat het nu eenmaal zo hoort.

--De journalist....Maria wat wil je nu zeggen tegen de mensen.

--Maria...alles is geweldig en fijn en mooi.

--De journalist....maar dat is niet wat de meesten mensen nu zeggen in jouw buurt.

--Maria......wat zeggen ze dan!!!

--De journalist zegt dat de mensen klagen dat er geen water is, dat de criminaliteit zo hoog is dat er elke dag wel iemand vermoord wordt.

--Maria.....DAT IS WAAR!!!...... soms heb ik 21 dagen geen water, ja en er wordt elke dag wel iemand vermoord.....de criminaliteit is hoog! En.... ik heb geen huis!! Ik woon bij mensen in een huis, ik heb geen plek.

--De journalist wijst aan de andere kant van de berg en zegt. Zou je niet daar in een huis willen wonen.

--Maria...... JA, NATUURLIJK!!!

--De journalist zegt tegen Maria, oke Maria iedereen heeft je nu gehoord met wat je wilde zeggen, en wenst haar een goede dag.

De onwetendheid van deze mensen is enorm. Daarom blijf ik dus schrijven, zodat ook deze mensen eens zullen zien dat er een regering is die werkelijk voor hun opkomt.
Wat weten deze mensen nu van Chavez en zijn idiote droom om Bolivar te overtreffen en al die miljarden die over de balk gegooid worden en dat Chavez in zijn regeringsperiode geen enkele verbetering heeft ingevoerd, maar alleen maar beloftes met zijn populistische geratel.
De mensen die inzien dat deze regering een hoop belooft en niets doet dan alleen maar zelf te profiteren. Deze mensen moeten voor mensen zoals "Maria" een keuze maken, zodat ze niet in de "kou" blijven staan.
De clip.
Groet
Alpha

Blogarchief