Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 21 mei 2008

Evo Morales strooit met geld

Op 20 mei had Morales (president van Bolivia) al mijn blog gehaald met het geld van de Venezolaan om uit te delen in zijn land, om het aankomende referendum te winnen. En zoals het laat aanzien zal ook met het geld van Venezuela weinig terecht komen.

Dit artikel in de krant geeft aan dat Bolivia ook zo zijn corruptie heeft en dat er miljoenen worden uitgedeeld en dat ze niet weten waar het blijft.

Het blijkt dat Morales een potje heeft of beter gezegd had van US$ 50.561.599,-- Leuk bedrag om leuke dingen van te doen, of niet soms!!

Het geld is/was bedoelt voor de mensen in 45 gemeentes in
Cochabamba. Er is al uitgedeeld zo'n slordige US$ 21.213.043,--
En Morales heeft nu opnieuw zo'n slordige
US$ 10,071.274 in cheques uitgedeeld aan de gemeentes, voor het programma "Verander Bolivia".
Laten we eerlijk zijn en gewoon zeggen, het is bedoelt om zieltjes te kopen. Vroeger ging het met kraaltjes en spiegeltjes en nu met geld.

Morales gaf wel aan dat er een probleem is met de besteding van het geld.
Een burgemeester in Tarata besteed het geld niet waar het voor bestemd is.
Het moet besteed worden volgens Morales aan zieltjes kopen. Denk dat er wel 1 zieltje is die voor Morales blijft stemmen, nietwaar Burgemeester van Tartara!!
Morales wil economische verbeteringen zien van het geld. Denk ook wel dat de burgemeester er lekker economisch op vooruitgegaan is.

Dan lees je verder in de krant en dan springen de tranen in je ogen. Het is allemaal Venezolaans geld!!! Die godvergeten idioot van een Chavez heeft die pot gecreëerd.
En die Indiaan Morales speelt leuk weer met het geld en door zijn stomme beleid kan hij ook nog niet eens controleren hoe het geld besteed wordt. Tot overmaat van ramp zit er nu een burgemeester in Tartara (god weet waar het ligt) in Bolivia heerlijk aan de whisky en hier slapen ze buiten en zijn er geen onderkomens genoeg.

Binnenkort is er geen vlees meer, Colombia gaat niet meer leveren. Chrysler (auto's) wil gaan stoppen in Venezuela, dus nog meer werkelozen.
De medicijnen raken op in de apotheken en ga zo maar door.

Of is het een betaling van Chavez voor zijn coca-pasta. Ze worden volgens Chavez vers gebracht om er iedere ochtend van te genieten. En de coca-pasta word tegenwoordig duur betaald! Tja en als je alles door een roze gloed gaat bekijken dan is alles mooi!!

Het wordt steeds idioter hier.

Groet
AlphaBlogarchief