Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 18 mei 2008

Correa treed af bij bewijzen banden FARC

Rafael Correa, president van Ecuador is exact van hetzelfde hout gesneden als Chavez. Alles wat verkeerd gaat is niet hun schuld en bewijzen wijzen ze af als leugens en shows van clowns.
Correa kwam met een statement dat als er bewijzen zijn dat hij in verband gebracht kan worden met de FARC, dat hij vertrekt als president. Dit zei hij in een persconferentie in Lima.
Als ik het me goed kan herinneren heeft Chavez dit volgens mij ook al eens gezegd.
Maar wat zijn bewijzen voor deze twee clowns, die alles maar naar het rijk der fabelen sturen.
Misschien als ze hun mond voorbij babbelen. Nou daar zijn ook bewijzen van. Chavez heeft al op de TV verklaard dat Correa wist dat de FARC in de persoon van Raul Reyes in Ecuador een kamp had. Of gaat hij tegen zijn suikeroompje nu ook zeggen dat hij liegt en een clown is?
Vraag me toch af wanneer de oppositie nu eens echt wakker wordt in Venezuela.
Ook R. Correa is niet vies van een taalgebruik die niet misstaat in de Barrios.
Hij scheld de mensen uit voor idioten en stommerds. En zulke staatshoofden moeten het voorbeeld geven. leugens, loze beloftes, laag taalgebruik en zich gedragen als een heerser.Zou Lula, president van Brazilië, nu al spijt hebben van het absurde nieuws dat hij laatst verspreidde, dat Chavez de beste president is in honderd jaar van Venezuela. We horen nu na deze uitspraak, niet echt vleiend nieuws meer over deze regering van Lula. Hij bekritiseerd nu, Chavez (President Venezuela), Ramirez (President PDVSA) en Gabrielli (President Petrobas) dat er afspraken niet nagekomen worden. (wat klinkt dit toch bekend in de oren)
Vorige maand volgens Lula is er een deal gesloten en hij zegt we hebben elkaar omarmd.
Maar nu accepteren ze de overeenkomst niet meer. Het lijkt wel dat olie maatschappijen meer op "Diva's" gaan lijken.
Maar ja wat kan je nu verwachten van Lula, morgen komt de wind uit een andere hoek en dan veranderd zijn humeur en opinie weer een keertje.


Groet
Alpha

Blogarchief