Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 9 mei 2008

Ehh......ik had hem hier toch geparkeerd!!!

Het gaat erop lijken dat als je een auto hebt in Caracas dat het de goden verzoeken is dat de auto ook werkelijk van jou blijft.

Werkelijk een onthutsend bericht in de krant.
Per dag worden 5 auto's gestolen en 6 auto's worden direct geroofd van de eigenaar, met geweld.
We praten over 11 auto's per dag die even ontvreemd worden. Er is een onderzoek geweest en deze wees uit dat in de eerste vier maanden van 2008 er 1.436 auto's zijn ontvreemd, 679 ontvreemdingen en 757 met een gewapende overval.
Spijtig genoeg is er ook sprake van gewonden en doden. Bij een overval op een auto en dat zijn op 6 auto's per dag, daar vallen ook slachtoffers.
In de eerste vier maanden zijn er dus in Caracas 19 doden gevallen en 37 gewond. Soms betrof het een overvaller en er waren schietpartijen tussen politie en overvallers.

Dit zijn toch cijfers die ongehoord zijn. Het was al gevaarlijk om te wandelen in Caracas, maar het blijkt dat je met een auto ook niet echt veilig bent.

Leve de Robolution van de 21ste Eeuw.

Nu denk ik niet hij er echt last van heeft.
klik voor vergroting


Groet
Alpha

Blogarchief