Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zaterdag 24 mei 2008

FARC leider Marulanda "dood"

Er komen steeds meer berichten binnen over de dood van Marulanda.

Het gaat nog steeds om onbevestigde berichten, maar komen uit een bron die altijd gelijk heeft, volgens de minister van defensie in Colombianen.

Marulanda, "Manuel Marulanda Vélez" of "Tiro Fijo" is volgens de berichten al in maart 2008 overleden. De vermoedelijke doodsoorzaak is een hartaanval, maar de minister van defensie in Colombia sluit niet uit dat het ook kan zijn dat Marulanda of ernstig gewond is geraakt of gedood is tijdens drie bombardementen. In maart heeft het leger van Colombia drie keer een kampement aangevallen van de FARC.
Er waren al geruchten in maart dat Marulanda "ziek" was. Een lijfwacht die Ivan Rios vermoorde had al verklaard dat Marulanda zijn leven niet zeker was en de kans liep vermoord te worden. En misschien al dood was.

Bij het bekend worden van de dood van de tweede man van de FARC hield Chavez tijdens zijn comedie show "alo presidente" 1 minuut stilte en had alleen maar geweldige woorden voor deze terrorist.

Vraag me nu af of hij met betraande ogen morgen twee minuten stilte vraagt.
Ik ga met een grote ketel en lepel buitenstaan en zodra hij om een minuut stilte vraagt ram ik erop los.

Vind het geweldig nieuws dat deze terroristische moordenaar dood is. Hoop ook dat het een doodklap is voor de FARC. Ze geven zich al met bosjes gelijk over aan het Colombiaanse leger, dus dit gaat goed.Later wellicht meer.

Groet
Alpha

Blogarchief