Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 27 mei 2008

Gouverneurs race voor Carabobo

De gouverneurs race voor Carabobo krijgt steeds vreemdere figuren. Chavez heeft duidelijk gesteld dat alleen de kandidaten die door de PSUV worden voorgedragen hiervoor in aanmerking komen. Maar met verbazing zie ik de ene kandidaat na de andere kandidaat komen. En deze kandidaten zijn wel heel opmerkelijk te noemen.

Argenis loreto is de man die door de PSUV naar voren is geschoven. Dan weten we wie het moet worden volgens de PSUV.

Maar, we hebben een kandidaat die meerdere malen op het matje is geroepen door de PSUV, omdat zijn uitlatingen de 21ste eeuwse revolutie niet echt goeddoen. We hebben het over Mario Silva de programmamaker/presentator van la Hojilla. Deze man is enorm geliefd door Chavez, Mario heeft een grote gore bek en probeert wat krom is recht te maken, zonder dat het einddoel bereikt wordt. Het enige wat hij kan is er als een zwerver uitzien op de TV en probeert iedereen met vuilspuiterij af te maken. Soms krijgt hij een opdracht van Chavez om bijvoorbeeld iemand die in de partij zit af te maken een voorbeeld is L. Tascon maker van de fascistische Tascon lijst.
En puppet on a string M. Silva doet het dan. Dit geeft al weer dat het rommelt in de partij.
Voor degene die denken wie is die M Silva een aardige clip hoe deze man met vunzige woorden Chavez verdedigd. M. Silva was afgelopen weekend in Valencia, maar kon Bolivar Avenue niet vinden? En zo'n man moet Gouverneur worden van Carabobo. Te triest voor woorden!!

En we hebben nog een kandidaat voor gouverneur van Carabobo. Kende deze man niet, maar het is ook een niet erkend genetische misdruk "kloon" van Chavez. Het schijnt dat Chavez een kind heeft rondlopen die hij niet erkend. En ineens duikt dus deze man op die zegt dat hij de zoon is van Chavez. Moet wel zeggen dat hij verdomde veel lijkt op Chavez, zal moeilijk te ontkennen zijn voor Chavez. En wat erger is hij staat achter zijn vader met de opvattingen van de 21ste eeuwse revolutie, armoede voor het volk en rijkdom voor de bestuurders.
Nu denk ik dat het niet veel uitmaakt welke halve gare hier van de aanhangers van Chavez zich kandidaat stelt voor het gouverneurschap. De populariteit loopt enorm terug van Chavez en ik denk eerlijk gezegd dat geen van tweeën een kans maakt.

Deze man, Solomon Fernandez, die zichzelf uitgeeft en claimt als de oudste zoon van Chavez wil dus gouverneur worden van Carabobo. We hebben een foto van hem en een photoshop foto.

Voor meerdere foto's van Solomon Fernandez.

klik voor vergroting de eerste is een beetje bijgewerkt, de tweede is orgineel.
Groet
Alpha

Blogarchief