Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zaterdag 24 mei 2008

Komt Betancourt vrij!!!

De FARC is zowat ontploft na de bekendmaking van de dood van "Tiro Fijo". Nu waren er al zware verliezen voor de FARC in maart en april en nu in mei dus de bekendmaking van de dood van Marulanda.

Gedurende de dag kwam er steeds meer nieuws over Colombia en de FARC.
Uribe heeft ook nog een rede gehouden en de FARC strijders gevraagd om zich over te geven.
De FARC strijders hoeven niet voor hun leven te vrezen als ze zich nu overgeven.

Er is ook een bericht dat Uribe gebeld is door diverse Marxistische FARC commandanten/strijders die zich willen overgeven en met de gijzelaars die ze hebben, waaronder ook Ingrid Betancourt.

Deze leiders willen de garantie hebben dat ze vrij gelaten worden als ze de gijzelaars vrij laten. Uribe heeft op de TV gereageerd dat ze vrijgelaten worden, mits ze de gijzelaars vrijlaten.

Natuurlijk zou het een goede zaak zijn als de FARC ophoudt te bestaan. Deze moordenaars hebben al te veel leed veroorzaakt.

groet
Alpha

Blogarchief