Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 23 mei 2008

Marine basis in Bolivia???

Ik heb al veel ongelooflijke onzin gehoord van H. Chavez en Evo Morales, maar dit is wederom een nieuws bericht waarvan ik denk, dat wordt niet meer overtroffen.

Gisteren was er een ontmoeting tussen Morales en Chavez, de tv sprong op rood en 12 kanaaltjes gaven live verslag van de deze komedianten.

Er zal wel flink van de coca pasta gesnoept zijn, want vandaag in de krant dit bericht.
Chavez en Morales hebben het plan gevat om een marine school te openen in Bolivia? Het akkoord voor deze overeenkomst is al getekend ook!

Morales benadrukt het belang van de overeenkomst met Venezuela en Bolivia om "te beschikken over een eigen militaire doctrine. We hebben ruimte nodig voor intellectuele en technische preparaties??

Kan wel zeggen dat het super intellectueel is om een marine school te openen in een land wat "niet" grenst aan de zee. Misschien gaan ze wel eerst de ark van Noach bouwen. Je zal toch een bootje moeten hebben om mee te oefenen.
Het heeft wel voordelen voor de aspirant marine man, zelfs mensen met watervrees kunnen solliciteren, als je maar geen hoogtevrees hebt.

Degene die me hier op wees, met de link, maakte een opmerking en deze vind ik te mooi om niet te vermelden. Deze persoon vraagt zich af wanneer Chavez ijsbrekers gaat sturen naar Cuba, want dat is dan net zo logisch als een marine school beginnen in Bolivia.

Ach....als het maar geld kost en als de Venezolaan maar niets ziet van dit geld, dan gaat alles goed. Het zal wel een financieel instituut worden om makkelijker geld door te sluizen om Morales in het zadel te houden.
En het valt dan niet meer zo op dat Chavez daar een leger achter de hand houdt om een eventuele "Coup" tegen Morales omver te werpen en te verijdelen.

groet
Alpha

Blogarchief