Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 28 mei 2008

Tiro Fijo ook als kadaver geld waard

Colombia heeft er alle belang bij om het stoffelijk overschot van Marulanda alias Tiro Figo in hun bezit te krijgen. Colombia twijfelt aan de hartaanval waaraan Marulanda zou zijn gestorven. Er waren nogal hevige aanvallen met zware bombardementen geweest op een "voortvluchtige" Marulanda. Ook wil de Colombiaanse regering de zekerheid hebben dat het op Marulanda gaat.

Er is een beloning voor degene die weet waar het graf van Marulanda is. De beloning liegt er niet om deze is 5 miljard Colombiaanse pesos en als ik het goed heb is dat US$ 2.803.543.30

En ergens zou het wel aardig wezen om het exacte tijdstip te weten wanneer Marulanda is overleden.

De regering van Venezuela heeft al twee maanden het woord Marulanda niet in de mond gehad.
De allerlaatste keer dat Chavez een oproep deed aan Marulanda was op 8 maart 2008.

Het was op 'vrouwendag' en bij hem was de moeder van Betancourt. Chavez vroeg toen aan Marulanda om Betancourt op deze wereld vrouwendag vrij te laten.

Waarom Chavez en zijn kornuiten het nooit meer over Marulanda hebben gehad zou dan na onderzoek van het stoffelijk overschot ook verklaarbaar kunnen worden.


groet
Alpha

Blogarchief