Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 19 juni 2008

CANTV met Cubaanse technologie!!!

Eerst wordt CANTV genationaliseerd en nu worden de Cubaantjes erbij gehaald om technologie en sociale projecten te verzorgen.
Voor beide projecten zijn er wel wat bedenkingen. Wat moeten de Cubaantjes nu aan de Venezolaan leren hoe mobiele telefonie werkt. De Cubanen hebben nu net de markt opengesteld voor mobiele telefonie. Als daar nu de technologie vandaan moet komen, dan denk ik maar aan 1 ding. En dat is afluisteren niets meer en minder en dat zal dan wel vallen onder het speciale "sociale project" die ze moeten verzorgen. Het is al geen geheim meer dat de G2 van Cuba zich meer en meer bemoeit met allerlei data processen op het gebied van Telefonie en internet.
En misschien komt Venezuela ook wel in dit lijstje terecht met bloggers die worden opgepakt.

Het is gewoon een grote schande dat Venezuela op deze manier zijn grootste telefoon maatschappij verhapstukt aan Cubanen. Wat hebben zij hier nu te zoeken wat tot een grotere glorie kan komen van het mobiele telefoneren.
Nog geen 2 mensen op de 100 heeft een mobieltje in Cuba en hier in Venezuela lopen er op de 100 zo'n 86 mensen met een mobieltje rond.
Je zou eerder verwachten dat Cuba hier de technologie afkijkt om het in Cuba toe te passen, of dat techneuten uit Venezuela naar Cuba gaan om daar de mensen te instrueren. En dat de regering van Cuba hiervoor betaald, voor niets gaat de zon op zeg ik maar.
Maar niet voor de Cubaan die komt hierheen met zijn twee mobielen technologie en daar betaald de regering Chavez dus voor met de centen van de Venezolaan. Het bedrag wat hiermee bemoeit is, is 14.611.616,00 dollar. Het contract bestaat uit 20 pagina's en CANTV moet ook alle kosten betalen voor de Cubanen, waaronder, reiskosten, verblijf, vliegtickets.
We kunnen dus gerust aannemen dat eerder genoemd bedrag niet het totaal bedrag is wat het gaat kosten.
Ik heb 1 foto van het contract en klik op vergroting om het te lezen.Groet
Alpha
Blogarchief