Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 11 juni 2008

Chavez en zijn reservisten (clip)

Gelukkig weer internet en dus maar gelijk in huis vallen met de reservisten van Chavez.
Deze reservisten bestaan uit ongeveer 1 miljoen manschappen. Speciaal gevormd om het land naast het oorspronkelijke leger te beschermen. Het is een soort privé leger van Chavez, want alleen de orders mogen opgevolgd worden van Chavez. Ter vergelijking van de SS van Hitler. Op zich is het beangstigend dat dit zo maar kan gebeuren dat er een privé leger voor Chavez is. En dat deze halve gare op ieder moment een guerrilla oorlog kan beginnen.

Maar heb wel goed nieuws, ik denk dat er nog even geoefend moet worden.
Als jullie de clip zien bedenk dat deze geregisseerd is en goed bevonden voor uitzending, het moet de marine voorstellen. Op het eind van de clip looft Chavez deze groep.
En op details letten de chavista's niet zo erg. Een motor over het strand, allemaal rode shirtjes voor camouflage een helikopter die de voedselvoorraad beschermd en bekijk de bunker eens etc.. etc.. Nee het is geen nieuwe comedy al doet het direct denken aan "moeder wat is het heet" of de Benny Hill Show. Het zou ook een aflevering kunnen zijn van Bassie en Adriaan met de vergulde kokosnoot of zo.
Nogmaals het is geen clip geschikt voor ouderen, maar meer voor kinderen.
Het is dat de werkelijkheid beangstigend is, anders was dit een perfecte comedy geweest.


Ter vergelijking een clip van de Nederlandse marine. We zullen maar geen SEALS clip plaatsen, want dat gaat dan echt zeer doen voor Chavez.
Groet
Alpha

Blogarchief