Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 18 juni 2008

De verjongingskuur van Chavez

Alle kranten staan bol van het bezoek aan Castro. Maar zijn de beelden wel echt!!!!!!

Ik heb zo mijn bedenkingen over de "authentieke" beelden die de wereld zijn ingestuurd.
En hoe meer beelden we te zien krijgen hoe meer ik denk dat Castro allang gebalsemd is.
Het is natuurlijk niet te bewijzen dat Castro al aan het hemelen is. Maar het moet toch mogelijk zijn voor onderzoekende journalisten om de beelden eens aan experts te geven die er meer uit kunnen halen dan een eenvoudige blogger.

We hebben een video clip dat H. Chavez gefilmd is op 17-06-2008 op de luchthaven van Havanna, Cuba en we hebben een video clip gefilmd op 17-06-2008 dat ze met z'n drieën druk zitten te babbelen in de tuin.
Ik had beide clips gezien en wat me opviel is de extreem verjongende uitwerking van de tuin der vreugde van Castro. Ik wil het niet eens hebben over de haren van Chavez of de bakkebaarden of zelfs over 10 kilo minder. Kijk gewoon naar het gezicht van Chavez en de rimpels zijn weg.
Ik wil ook naar die tuin als je jezelf zo kan verjongen binnen 24 uur.

Ik heb de vrijheid genomen om van de twee clips twee foto's te nemen van Chavez.

Heb deze zo geplaatst met daaronder de clip zodat iedereen kan zien dat er niet gefotoshopt is.
De conclusie mogen jullie zelf trekken.

Luchthaven


TuinGroet
Alpha

Blogarchief