Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 6 juni 2008

Ehh... PDVSA missen jullie soms iets!!

Dit is werkelijk ongehoord en de PDVSA en daarmee Venezuela zijn met stip op nummer 1 binnengekomen op een hele nieuwe lijst. Het is nog nooit eerder vertoond in de wereld. De eer is geheel te danken aan deze idioten.

Hahaha....ja ja ..... ik kan er niets aan doen, maar hoe in hemelsnaam kan je nu twee "Gabarras" kwijtraken.
Gabaras zijn boten die zware transporten verzorgen over het water. (zie foto)
Het blijkt dat Venezuela er 16 had aangeschaft om het vervoer goedkoper te maken van de PDVSA. Het zijn enorme grote boten en is uitsluiten voor het vervoer van en naar de olieplatformen.

Het mooiste komt nog eigenlijk met deze Gabarras. Ze zijn al ruim 2 jaar weg!!!!!

Zo'n Gabarra kost twee miljard Bolivar per stuk. Er zijn er twee vermist dus het is een aardige verliespost. En dat is nog niet alles.... Er is nog een "derde" boot die op vreemde wijze is onteigend. (dus we komen in principe op drie boten)
Een PDVSA medewerker blijkt na onderzoek, heeft een bootje meegenomen. Er is teruggevonden dat hij deze gekocht heeft?
Ook valt de naam "Adnan Abdallah" en als ik het me goed herinner komt deze naam ook terug met de Antonini Wilson zaak. De welbekende 800.000 Dollar die door PDVSA werd gesmokkeld naar Argentinie. Adnan Abdallah is aangehouden in Miami een paar maanden geleden na het babbelen van Antonini.

Heerlijk toch die PDVSA met een Ramirez aan het hoofd die in principe niet veel meer onderdoet dan zijn neefje "Carlos de Jakhals".
Een Chavez die maar meer en meer uit de pot mag pakken van de PDVSA en hierdoor de PDVSA naar een bankroet brengt en daarmee Venezuela.

Groet en een prettig weekend.
AlphaBlogarchief