Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 10 juni 2008

Geen Internet, even een mededeling.

Even een mededeling voor mijn lezers.

Vanaf afgelopen zondag is er een probleem met mijn internet provider (intercable).
En ze hebben een serieus probleem.
Het ziet er naar uit dat dit een lange tijd gaat duren. Er wordt wel gezegd door hun dat het met 24 uur verholpen is, maar dit zeggen ze al enkele dagen.
Er is wat criminaliteit geweest in de vorm van brand en alles is afgefikt. En exact de omgeving waar ik internet heb is dus zonder internet. Zelfs de TV signalen doen het niet.
We kunnen alleen de staats signalen ontvangen op de TV en dat aantal is ook giminiseerd tot twee kanalen.

Zodra alles verholpen is komen er weer artikelen.

Zo'n internet cafe waar ik nu in zit is ook niet alles.

Laten we hopen dat het inderdaad met 24 uur verholpen is

Groet
Alpha

Blogarchief