Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zaterdag 14 juni 2008

Het Oranje gevoel

Na alle berichten over Venezuela, dacht ik het is tijd voor iets heel anders. Niet dat we hier uitgebreid op verder gaan, want er zijn genoeg sportkranten die heel uitvoerig hier over berichten.
Maar.....het is wel uitzonderlijk sportnieuws en met het winnen of behalen van de finale komen we dan wel terug met een bericht.

Denk heel stiekem, hoe zou het zijn als de saamhorigheid van dit Nederlandse elftal nu ook eens zo groot zou zijn onder de Venezolaanse bevolking om van Chavez af te komen.

Wat een feest zou dit dan wezen en een dubbel feest op 29 juni!

klik op foto voor vergroting


Groet
Alpha

Blogarchief