Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 29 juni 2008

Mario Silva kandidaat gouverneur van Carabobo

De ene gek is nog niet weg in Carabobo of de andere wordt al naar voren geschoven door Chavez.
Gouverneur Costa van Carabobo is een oud strijdmakker van Chavez en is nu een echt een strijdmakker geworden, maar dan in het bekvechten oftewel strijden via de media tegen elkaar.
Denk dat het tussen deze twee niet 1.2.3. weer goedkomt.
Maar nu M. Silva de nieuwe kandidaat voor Carabobo. Hier valt ook wel het een en ander over te melden. De man is steeds in het nieuws met zijn leugenachtige praktijken en schunnig taalgebruik op de TV met zijn programma La Hojilla.
Ik moet wel zeggen dat M. Silva als berschermer van Chavez altijd zijn uiterste best doet en alles wat recht is krom kan lullen of andersom. Het maakt hem niet uit om op wat voor manier hij iemand helemaal zwart moet maken. Althans dat lukt de man bij de domme chivista kijker, een normaal persoon met een klein beetje grijze massa onder het schedeldek kijkt hier dwars doorheen.
Ik heb meerdere dingen aangehaald over M. Silva op het blog en zijn slap geratel, maar wil het laatste nieuws ook even laten zien. Stel nu eens voor dat deze man gouverneur wordt van Carabobo wat kunnen we dan allemaal wel niet verwachten.
Het gaat over Leopoldo López burgemeester van Chacao en zijn terugkeer op het vliegveld Maiquetía van Caracas. Na een bezoek aan Amerika waar hij Obama heeft ontmoet.
Deze succesvolle burgemeester is een doorn in het oog van Chavez. Dus moet de man door het slijk worden gehaald.
Leopoldo López wordt opzettelijk bij zijn aankomst alleen maar gehinderd. Hij wordt een paar uur opgehouden door de immigratie dienst. Op een gegeven moment een ambtenaar te herkennen aan zijn dikke buik en niet in uniform benaderd López vanachteren en probeert iets te pakken uit zijn broekzak. Leopoldo López draait zich om en geeft de man een duw en later nog eentje. Ergens komt de man er goed vanaf, denk dat ik anders gereageerd zou hebben als ineens een vreemde met zijn handen in mijn zakken zou zitten. Even daarvoor heeft Leopoldo López wat foto's geprobeerd te maken van de ambtenaren die hem zo' drie uur hebben opgehouden. Ze weigerden de namen te geven dus heel verstandig om wat foto's te maken.

M. Silva heeft ineens op zijn tv show voor de tokkies zo'n 13 video opnames over dit voorval van het vliegveld. Daar moet globovision eens voor komen om dit te krijgen? Maarrrr........Hallo denk ik dan...... op een vliegveld 13 opnames voor de veiligheid alleen voor Leopoldo López? De camera's volgden alleen maar de burgemeester!! Dus niet meer voor de veiligheid als er iets gebeurd maar lekker Leopoldo López volgen.
Het kan bijna niet anders of het hele geval is gewoon opgezet om de man in een kwaad daglicht te zetten en M. Silva probeert dit ook te doen. Woorden verdraaien uit zijn verband trekken en later met schuttingwoorden de man nog eventjes in een hoek drukken.
De Silva heeft het maar over het borstzakje en de vijf beveiligheidsbeamten komplete waanzin en uit zijn verband getrokken.Voor degen die nog meer wil zien en de verschillende opnames deze link, vind 1 filmpje van deze idioot genoeg voor op mijn blog.
http://www.dailymotion.com/video/x5xg1c_camara-indiscreta-de-leopoldo-lopez

Maar wat te denken dat zo'n man nu gouverneur wordt van Carabobo. Ik weet niet precies wat de reden is om de staat Carabobo zo te straffen. Maar ergens moet de regie "hierboven" ergens fout zijn gelopen.

Vraag me af in hoeverre M. Silva straks propaganda gaat maken op de TV voor zijn kandidaatschap en of dit toegestaan is.


Groet
Alpha

Blogarchief