Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

donderdag 5 juni 2008

Schending privacy, bankrekeningen, door de regering.

Het kan niet op met deze a sociale regering. Het lijkt wel of het iedere dag erger wordt.
Ik had het al eens tussen neus en lippen door vermeld. Het waren geruchten, maar wat blijkt nu, deze geruchten zijn waarheid geworden.

Dit stond vandaag in de krant.
Er is een oproep gekomen van hoger hand dat alle banken en geen bank uitgezonderd de gegevens moet leveren van clienten die meer dan 200.000 BsF hebben op de rekening. Het kan zijn een spaarrekening, of je normale credit rekening, zelfs leningen etc.. etc.. alles moeten de banken verstrekken. En niet alleen over 2008 het gaat verder, ook de rekeningen die teruggaan tot januari 2005 en de rekeningen die het bedrag van 200.000 BsF overschrijden moeten doorgegeven worden.

Vraag me dus ook af of het tweede gedeelte in werking komt van de geruchten die ik gehoord heb. Dat is het controleren van de uitgaven. En als je iets van de 200.000 BsF wilt besteden dat je eerst toestemming moet gaan aanvragen (en uit gaat leggen wat je ermee gaat doen) om je eigen geld uit te geven.

Deze schending van privacy is wederom 1 van de vele schendingen die deze regering flikt.

De regering Chavez scoort op 1 punt uitmuntend en dat is het schenden van mensenrechten, het schenden van de privacy, het schenden van de constitutionele wetten.
Het is ook het enige punt waarop deze regering een vette voldoende voor haalt. En helaas zijn het de punten die met lange gevechten in het verleden zijn behaald en afgedwongen om mensen te beschermen. Deze worden allemaal afgenomen door dit dictatoriale bewind.

Groet
Alpha

Blogarchief