Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 4 juni 2008

Staatskanaal VTV ehhh..... foutje bedankt!!!

Even een heerlijke dommigheid van het staatskanaal VTV op hun site van vandaag.

Chavez heeft in zijn regeringsperiode de symbolen op de vlag veranderd. Er kwam een ster op de vlag erbij, dus nu 8 ipv 7. Het paard wat naar rechts keek moest ineens links kijken, want je kan als president geen andersdenkende paarden op je vlag hebben. Ze moeten mee wapperen met de richting die je op wil.

Elke gerespecteerde site van de overheid heeft een vlag met de juiste symbolen.
Nu heeft VTV al een hoop sores aan zijn hoofd, denk alleen maar aan de opnames van de FARC.
Dus of het is een fout die hersteld gaat worden, of......eehhhhhh..... nee....... dat geloof ik niet.

Voor de zekerheid even een afdruk gemaakt van de site en een foto van de huidige juiste vlag met het paard links volgens Chavez.

Klik voor vergroting op foto's


Een website in het Engels wanneer Chavez het paard anders liet kijken en denken.

Zo wordt er dus ook omgesprongen met je geld foutje meer of minder maakt niet uit.

Het was nog leuker geweest als ze de vlag op deze manier hadden geplaatst.Groet
Alpha

Blogarchief