Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 4 juni 2008

Update PSUV verkiezingen

Wil toch even een voorbeeld kwijt van hoe de Chavista's over de PSUV liegt en waarom het zo moeilijk is om "echte cijfers te tonen. Dit na mijn eerdere artikel over de PSUV verkiezingen.

De Spaanstalige kunnen direct even naar deze leugenachtige pagina surfen, voor de Nederlanders zal ik het hier uitleggen wat er staat.


Ik denk dat deze, ik neem aan blogger, in een grot woont. Nooit het daglicht ziet en gegevens krijgt met een kaarslicht. En dan te eten krijgt als er een leugenachtig stukje uit zijn koker komt rollen.
Of het is gewoon zo dat "Die Hard" chavista's een ander brein hebben dan een normaal mens. anders kan ik het niet omschrijven.

Wat schrijft deze idioot. Ik maak het heel kort want er staat alleen maar onzin. Hij dicteert Vice-President, Alberto Muller Rojas van de PSUV die dit tegen de nationale pers zou hebben gezegd. Het is een overwinning die nog nooit vertoont is in de wereld. We hebben 100% van de stemmen gekregen. De oppositie heeft geen enkele stem gekregen en het lijkt ons heel zielig, maar tegelijkertijd stimuleert het ons om vooruitgang te boeken in de opbouw van het socialisme van de eenentwintigste eeuw.

En deze blogger heeft er zelfs diagrammen bijgezet om zijn leugens kracht bij te zetten. En om chavista lezers een rad voor de ogen te draaien.

Het is gewoon lachwekkend geloof me!!
Diagram 1Hahahaha je ziet dat hij een blauw oppositie vierkantje heeft. Geen wonder dat het rood is het diagram. Het was alleen voor rode toegankelijk.

Diagram 2Hij geeft ook nog even weer wie echt rood is en wie wat minder rood is, tot aan chavista light aan toe. Nog nooit zoiets onwerkelijks gezien.

Het zijn wel holle olievaten ook deze gasten.

Meer worden wil er niet aan besteden.


Groet
Alpha

Note:
Update op de update. Ehh.. dwaalspoor!!!

De Spaanstalige onder ons zullen dit al direct doorgehad hebben!!
De website van deze "grotbewoner" blogger is een website die op een ludieke manier oftewel "sarcastisch" omspringt met het rode nieuws.
En deze blogger zit er niet ver naast met hoe de chavista's omspringen met het overweldigende nieuws van hun beweging.
Alleen maar leugens en leugens. Vandaar dit sarcastische getinte artikel op de chavista's. En niet op de schrijver, kon het wel lekker gebruiken en aantonen hoe er gelogen wordt.
Er wordt namelijk op deze manier geschreven door de chavista's.
Een bezoekje op de website van deze blogger is meer dan waard.

Maar er is wel fraude onder de PSUV dus erg ver zitten we er niet naast. Ze bedriegen echt elkaar in deze partij.
Blogarchief