Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 1 juni 2008

Venezuela, achtertuin, speeltuin, van een paar families

We weten dat ieder lid van de Chavez familie wel iets te brokkelen heeft in hun achterland de haciënda "Venezuela". Er zijn wat strubbelingen voor het nieuwe gouverneurschap als die oude Chavez op moet stappen. En Adam is of beter gezegd was de gedoodverfde opvolger voor het gouverneurschap. Ze pruimen Adam daar niet ze erg in Barinas en nu gaat mama Chavez zich opwerpen voor het gouverneurschap. Of dat succes heeft moet ook nog bezien worden want ze zijn de Chavez familie goed zat in Barinas.

We hebben nog een familie die zich aardig beweegt in de regering En dan heb ik het nu over de presidente van het Nationaal Assemblee (AN). Cilia Flores is presidente en heeft een hele belangrijke functie. Alle wetten die bedacht worden door Chavez worden direct door Cilia Flores goedgekeurd. Ze heeft wel eens gezegd dat als Chavez een aantekening maakt op een servetje dan maak ik van deze aantekening een wet en ik jaag het door het AN heen.
Dat mevrouw Floris macht heeft valt dus niet te ontkennen. En dat ze het te bont maakt is voor haar geen enkel probleem. Op de vraag dat er wel erg veel familieleden van haar in het NA zitten, ontkent ze gewoon of zelfs met brute bewoordingen en het zijn allemaal leugens volgens haar. Dat is echt een chavista ziekte om steeds maar te zeggen dat het leugens zijn. Maar laten we eens kijken wie er allemaal van de familie in het NA zitten. We hoeven gelukkig niet haar man mee te tellen de ex buschauffeur van de metro en nu opgepromoveerd tot minister van buitenlandse zaken.

Als ik alleen de namen geef dan denken jullie oke. Dus.... leve de lijsten die overal te downloaden zijn of op internet in te zien zijn.

Het zijn uitdraaien van de (planilla del Seguro Social) Heel simpel uitgelegd het is/zijn sociale verzekeringen die aangeven wat je betaald hebt en wat je pensioen is of kan worden als je meer gaat betalen.
Dus deze geven exact aan waar je werkt en wanneer je in dienst bent gekomen en wanneer je van werkgever veranderd.
Nu de familie leden van degene, wat volgens Cilia Flores niet veel is en werken bij het Asamblea Nacional.


Aury Andreina Hurtado Paredes (Hija de Zulay Paredes, Ahijada de Numidia Flores que es prima de Cilia Flores)

Erika Alexandra Albornoz Gavidia (Sobrina politica de Cilia Flores)Franquie Francisco Flores (Hermano de Cilia Flores)
Giuson Fernando Flores (Hermano de Cilia Flores)


Hernes Melquiades Flores (Hermano de Cilia Flores)Irving Jose Molina Flores (Sobrino de Cilia Flores)
Juan Carlos Francisco Flores Isturdes (Primo de Cilia Flores)
Magally Viña Castro (Consuegra de Cilia Flores)


Magaly Gutierrez Viña (Yerna de Cilia Flores)
Marbella Josefina Gavidia Rojas (Prima de los hijos de Cilia Flores


Walter Jacob Gavidia Flores (Hijo de Cilia Flores)Arturo Nusbel Madera Flores (Primo de Cilia Flores)Carlos Erik Malpica Flores (Sobrino de Cilia Flores)
Numidia Rocio Flores (Prima de Cilia Flores)Denk wel dat dit aangeeft dat de corruptie enorm is in dit dictatoriale bewind.
Voor de goede orde, hoef je niet te tellen het zijn 14 familieleden. Dat is toch wel aardig voor een overheidsorgaan die zijn stempel zwaar drukt op de rechten en wetten van de mens in Venezuela.

Groet
Alpha

Blogarchief