Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 1 juli 2008

Aankomst Morales in Argentinië

Even een korte posting.

Als het tegenzit, dan kan je er vergif op innemen dat alles niet echt verloopt zoals je graag zou willen. Evo Morales de president van Bolivia zit in zo'n periode. In Bolivia ziet hij de ene staat na de andere kiezen voor autonomie en straks mag hij alleen nog president wezen van zijn "Casa".
Of de regering van Argentinië hem nu al een handje helpt met het kiezen van een ander beroep is mij niet geheel duidelijk, of dachten ze misschien, hij is niet meer zo belangrijk. Bij aankomst in Argentinië met het presidentiële vliegtuig van Bolivia was er geen trap om de man normaal uit het vliegtuig te laten stappen. Dus werd er snel een GAMMA trapje te voorschijn gehaald.
Het is de eerste keer dat ik dit zag dat een president van een land zo uit een vliegtuig moest stappen.
Vond het wel vermakelijk deze wanvertoning van Argentinië en wil de clip jullie niet voorbij laten gaan. Denk maar zo alles is mogelijk in Zuid-Amerika.Groet
Alpha

Blogarchief