Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 15 juli 2008

Chavez de soldaat, de brenger van geweld. clips over waanzin

Stond in dubio om dit als een update bij mijn vorige artikel te plaatsen, maar deze clips zijn zo enorm goed dat het een apart artikel verdient.

Het zou geweldig zijn als iemand de leiders van de oppositie deze clips geeft. en dan alleen maar zegt; "bekijk de clip zie hoe Chavez, Venezuela wil veranderen en als jullie dan blijven kibbelen en geen eenheid vormen, dan houdt alles op".

Helaas zijn de clips in het Spaans, als iemand deze kan vinden met ondertiteling dan hou ik me aanbevolen.

Even heel kort uitleggen waar de clips over gaan, het zijn er drie.

We weten dat Chavez een militair is. We weten dat hij graag "de veldmaarschalk" wil gaan spelen in de toekomst. hij droomt ervan om "Bolivar" te overtroeven.
We zien in de clips zo'n 3000 jaar bajesklanten voorbijtrekken, allemaal vriendjes van Chavez.
De enorme geldbedragen wat hij besteed aan nieuw oorlogstuig. En natuurlijk wat hij koopt.
De clips tonen een passie volle Chavez als hij nieuws over wapens bekend maakt. Ik kreeg de bibbers, omdat hij me in alles doet lijken op dictators die de wereld wilden veroveren of een "derde Rijk" wilde stichten.
We zien ook dat Chavez zich wil gaan bezig houden met Nucleaire opwekking, we zien dat hij terroristen steunt en zich bezig houdt met drugs.
Ik had na het zien van de clips zo het idee, pak het vliegtuig en kom niet meer terug.

Laat ik het zo zeggen, het is een soort verbeterde versie van Fitna de movie, maar dan over Chavez, alle dictators die deze wereld heeft zie je handenschudden met Chavez. En nog veel meer.Groet
Alpha

Blogarchief