Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zaterdag 19 juli 2008

Een rojo rojito gaat niet dood

Even een kort berichtje!

Net als je denkt dat je alles wel gehad hebt stijgt Chavez boven zichzelf uit.

De vergelijking met Jezus heeft hij al meerdere keren gedaan en daar kijk ik niet meer van op, al blijft het totale waanzin van een president.

Er is weer een uitspraak van Chavez waarvan ik denk, "gekker kan het niet".

Chavez maakt verschil in zijn bevolking, nu is dat ook niet echt schokkend meer en we raken er al aan gewend. Het land heeft hij al in twee kampen verdeeld, inplaats om een verenigd Venezuela te maken.

Maar nu maakt hij ook verschil in leven en dood. En dat is wel nieuw!
Volgens hem is het zo dat als je echt rood bent en van de PSUV dan ga je niet dood. Je komt in het paradijs. Alleen als je je inzit voor de revolutie!

Dus als je sterft voor het partij regime ben je niet dood. En als je dood gaat en je behoort niet tot het partij regime dan houdt alles op.groet
Alpha

Blogarchief