Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 22 juli 2008

Opnieuw een koude oorlog?

Gaan we terug naar de koude oorlog?

De kans dat dit bestaat is ineens geen wartaal meer.
We weten allemaal wel van de "Cuba Crisis". De één van de geschiedenis boekjes en de oudere onder ons kunnen misschien nog wel de spanning voelen die in 1962 heerste.

Het lijkt erop dat de geschiedenis zich herhaalt. Rusland heeft als tegenzet van het raketschild wat moet dienen tegen "het as van het kwaad" en wat geplaatst wordt in Polen, een tegenzet geopperd. Deze houdt in dat de Russen het niet uitsluiten om moderne raketten te plaatsen op Cuba en dan gericht op Amerika.

Nu heb ik nog niet de reactie gehoord van Bush en ook nog niet het walhalla geschreeuw gehoord van Castro en Chavez met zijn lakeien.
Denk overigens wel dat de Russen hiertoe in staat zijn om raketten te plaatsen op Cuba. De Russische regering is nog steeds sterk links geörienteerd en het verleden laat zien dat het de communisten waren die dit toen stiekem deden. De crisis werd toen bezworen door J.F. Kennedy, de Russen haalde hun raketten weg en de Amerikanen haalde hun leger basis weg uit Turkije, als ik het goed heb. Maar voordat deze "deal" werd besloten zaten de vingers al aardig om de knopjes heen om nucleaire raketten af te schieten. Al met al een periode waarin de koude oorlog de echte koude rillingen deed lopen over de ruggen van de wereldbevolking.


Om eerlijk te zijn denk ik dat de dreiging toen erger was dan nu. Er wordt tegenwoordig toch meer het dialoog opgepakt en met allerlei technische dingen is 1962 niet meer mogelijk om stiekem iets uit te voeren. Ik zie een vernietigende oorlog dus niet zo snel zitten.

En als ik alle berichten zo lees wat in het nieuws verschijnt dat is het einde toch al nabij.
Al Gore met zijn "Global Heating" wat de aarde vernietigd. We hebben Nostradamus met zijn voorspelling dat 21 december 2012 de aarde zo'n beetje vernietigd wordt. Dan de Maya's met hun berekening dat op 21 december 2012 een catostrofale ramp de aarde treft. En we hebben "planet X" die deze kant opkomt uit het heelal waardoor we het niet overleven dit zou ook op 21 december 2012 plaats moeten vinden. Het is trouwens wel jammer dat het net voor de kerst gebeurd.

Voor degene die zeggen, ik heb wel van de Global Heating gehoord, maar de rest is onbekend. Ik heb wat clips opgezocht voor jullie. Zelf geloof ik er niet in dat de wereld vergaat. Wel in een stormpje, maar de aarde bestaat al miljoenen jaren en er is nog steeds leven.
Stuur me maar op 22 december 2012 een mailtje, met je hebt gelijk.

Nostradamus link over wat hij schreef en dacht.

Clip Nostradamus


De Maya's calender


Planer X Nibiru


Degene die iets meer willen zien over Planet X hier nog twee linken 1 en 2.

Ehh. vergeet me niet te mailen!!

Groet
Alpha

Blogarchief