Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 21 juli 2008

Presidentiele helikopter van Evo Morales neergestort

Ik had nog wel geschreven een weekje geleden dat het vliegen hier gelijk staat aan Russische roulette. Wordt tijd voor ze om mijn blog eens te lezen.
Chavez heeft een tijdje geleden een helikopter de "Superpuma" cadeau gedaan aan E. Morales om zich te verplaatsen. De "Superpuma" werd ook nog eens bemand door 4 Venezolanen en een Boliviaan.
Een paar uur nadat E. Morales geland was steeg de helikopter weer op en stortte neer. De vijf inzittende hebben het niet overleefd.
Er wordt gesproken van een lichtflits en een knal. De Boliviaanse regering sluit niet uit dat er sprake kan zijn van een aanslag.
Oke we sluiten dat dus niet uit, ik sluit ook niet uit dat dat ding gewoon door gebrekkig onderhoud naar beneden is gevallen. Het is de laatste tijd toch druk met toestellen die naar beneden vallen en ook het leger van Venezuela heeft er last van. Onlangs zag een legerhelikopter het ook niet meer zitten en knalde neer, hier hadden de inzittende iets meer mazzel en kwamen er zonder ernstige verwondingen vanaf.
Op deze link zijn er wat clips neergezet en er is niet echt veel van over van de "superpuma".

Nu heeft Chavez er niet eentje gegeven, maar twee van deze superpuma's!!
Toch maar mijn blog gaan lezen Morales, ook een indiaan heeft niet altijd mazzel!

Groet
Alpha

Blogarchief