Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 13 juli 2008

Update met clip Jaime Bayli, Uribe bezoekt Chavez en Chavez ontmoet zijn broer!?!

Even een kleine update met een video clip van Jaime Bayli. Het past perfect bij mijn eerdere posting over Chavez dat hij een broer op bezoek kreeg.
Nu is deze J. Bayli (Peru) weergaloos met zijn kijk op Chavez. Het is alleen verdomd jammer dat we hem hier niet op de TV kunnen ontvangen. ( hoe zou dat nu kunnen he!!!) Hierdoor lopen we altijd achter op wat hij zegt. Niet dat het van wereld belang is, maar het is gewoon top entertainment van de bovenste plank. Op een geweldige manier legt hij de idioterie van Chavez open en bloot. Hij brengt niet alleen een lach, maar ook zijn analyse is perfect.

Wil mezelf niet vergelijken met J. Bayli, sta nog niet eens in de schaduw van zijn kleine rechterpink.
Deze man is een professional met een journalisten opleiding en ik ben maar een eenvoudig bloggertje die begon te schrijven een 7 maanden geleden, omdat de Nederlandse kranten er gewoon steeds naast zitten.

Maar in deze clip daar gebruikt Bayli in verschillende fragmenten dezelfde woorden en dezelfde voorbeelden als wat ik schreef. Met één verschil "Bayli" is beter. En als er zo'n aanvulling kan komen op mijn schrijven dan pak ik dit aan.

Ik zou zeggen veel plezier met deze laatste clip van Bayli en zijn weergaloze analyse over het bezoek van Uribe aan Chavez.Groet
Alpha

Blogarchief