Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 4 augustus 2008

Chavez doet een "krampachtig" verhaal

Vorige week haalde Chavez een cameraman onderuit omdat de cameraman betaald wilde hebben voor het overwerk op zondag. Chavez vond dat de man voor elk uur op zondag te veel kreeg. Het is 8 keer het normale uur salaris. Het was niet socialistisch.
Ergens vond Chavez dat de man het voor zijn vaderland moest doen en het woord "voor niets" viel nog net niet. Vergeet niet dat het minimum salaris nog niet genoeg is om normaal boodschappen te doen. En dat Ramirez met een 64 miljoen Bs per maand thuiskomt.
De cameraman, het bruto salaris van de man is misschien 5 BsF per uur. En dan komt je rond de 800.000 Bs uit. Ga daar maar eens je gezin van onderhouden!!

En nu om te zeggen dat Chavez veel te zeggen heeft op zo'n zondag, buiten dat hij het presteert om zich voor schut te zetten, horen we weinig.

Afgelopen zondag was het weer zo ver, als kijker hoef ik niet te weten of hij weleens problemen heeft met zijn persoonlijke huishouding. Chavez gaat ineens vertellen dat hij op lokatie was in een tunnel en ineens onbedaarlijke krampen krijgt in zijn onderbuik. Ik denk nog aha... dat is tunnelvrees. Maar dat was het niet!! Ik denk nog heel even aan een door de CIA gestuurd gaswolkje. Maar Chavez begint te lachen om zijn eigen onbedaarlijke gezwets. Natuurlijk zitten de rode shirtjes mee te schuddebuiken.
Wat was het nu, Chavez had de diarree!! En in geuren en kleuren vertelde hij zijn kramperigheid op TV.
Ik zie Beatrix al in een uitzending dit vertellen dat ze bang was om een windje te laten, omdat ze nattigheid voelde.

Maar ja, Chavez is iemand die de taal van de straat spreekt dus dit wordt anders opgepakt door de rojos. Maar met de uitzending doet hij zijn naam eer aan als clown.

De kramperige clipgroet
Alpha

Blogarchief