Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 3 augustus 2008

Chavez met een acceleratie naar het nieuwe socialisme

Er komt volgens Chavez, als hij de verkiezingen wint op 23 november aanstaande, een acceleratie in het socialistische model wat hij voor ogen heeft.
Vorig jaar na het verlies op 2 december, verklaarde hij dat het volk niet klaar was voor zijn ambitieuze plannen van het socialisme en dat hij misschien te snel ging. Het was een verklaring voor Chavez waarom hij verloren had. En we weten allemaal dat hij het een overwinning van de shit (mierda) vond, van van de oppositie.

Chavez hield een betoog in de staat Bolivar als president van de PSUV. De ABN info go/ve
Hij gaf aan dat de staat Bolivar het epicentrum gaat worden van de industriële revolutie van het 21ste Eeuwse socialisme. (info: De staat Bolivar staat bol van grondstoffen en is een industriële zone)
Hij vond ook dat de bevolking nu wel klaar is voor de stap om het echte socialisme in te voeren en wilt dit versneld gaan doen. Chavez zei dat hij iets te ambitieus was vorig jaar.

Zijn redevoering voor zijn eigen aanhang in de PSUV meeting en met zoveel rode shirtjes werkte als een rode lap voor een stier. Hij raakte helemaal helemaal over zijn toeren toen hij begon te praten over dat "binnenkort de "bug" wordt gelanceerd" (Pronto lanzaremos el bicho)
Ik dacht toen ik dit las waar heeft die man het over!!! Ik was dus verplicht om zijn idioterie te zien op de clip en begreep dat het ging over de Chinese satelliet die binnenkort gelanceerd wordt, volgens hem. Maar hij raakte helemaal in extase en, ik heb het al eerder gezegd, je ziet gewoon Hitler in deze man.

Bij deze twee clips van een in extase geraakte Chavez. Laten we maar echt hopen dat hij niet zijn zin krijgt. En dat Venezuela dus heel snel in een Cuba veranderd.
Even over de 26 wetten die Chavez er op een legale fraude doorheen gejaagd heeft voordat zijn supermacht, regeren met een decreet afliep. Geen mens heeft de omschrijving van deze wetten gezien, ze zijn van kracht geworden. Morgen als het goed is dan worden ze openbaar gemaakt en dan is de kous af. Dit zijn gewoon dictatoriale eigenschappen van een man die nergens voor terugdeinst voordat hij als alleenheerser kan regeren.

Als er nog twijfels zijn is dit misschien een mooi voorbeeld dat hij zich gedraagt als een "zonnegod" Hij heeft zichzelf gepromoveerd met een vierde militaire onderscheiding op zijn revers.
Dit in navolging van Fidel Castro. De vierde "zon" kan je zien als een vierde ster, alleen deze twee idioten hebben nu deze onderscheiding.

Zo vader zo zoon, of is het zo vader zo zon.
Of hebben we het nu over Ra de zonnegod!!

Groet
Alpha

Blogarchief