Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

maandag 11 augustus 2008

Chavez wij zijn geen "latino's"

Chavez heeft weer iets nieuws bedacht. Hij heeft Zuid-Amerika voor het gemak een andere naam gegeven. Toch wel apart als je er plotseling achterkomt dat je geen latino bent en je bent in dit continent geboren. Maar met Chavez kan je gewoon van alles verwachten. Ehh..... behalve normale dingen!!

Wij Europeanen zijn latino's en in Zuid Amerika zijn het indo's. Of beter gezegd, volgens Chavez Amerika's India. Dat geld voor het hele continent!! Hij predikt ook dat hij voortaan de uitdrukking Americas americas niet meer zal noemen, maar Amerika's India. neem aan dat hij het woord latino ook niet meer zegt, alleen als de koning van Spanje op bezoek komt. Zoiets als de latino koning van Spanje komt. Het voordeel met het toekomstige koninklijkhuis is dat er tenminste 1 latino in blijft zitten.
Ik denk dan maar ach...argumenteer nooit met een gek want die heeft altijd gelijk en deze gaat volledig op voor Chavez.

Nee het is echt geen gein en we hebben het op video hoe gestoord deze man eigenlijk wel niet is.groet
Alpha

Blogarchief