Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 26 augustus 2008

Chavez word Hoofd-Emo, chavista is verleden tijd

Denk dat ik toch eerst iets moeten uitleggen, anders zitten jullie meer te googlen om het artikel te begrijpen.

"Juventud" dit is de jongere groepering van de PSUV, leeftijd en doelgroep tussen de 15 en 25 jaar. Ze hebben een eigen officiele weblog en Chavez geeft veel aandacht aan de Juventud. Op het weblog kan je een speech beluisteren van Chavez in de stijl van Hitler.
De bedoeling is eenvoudig, begin met de jeugd en je revolutie kan niet stuk.
Op deze weblog kan je chronologisch het ontstaan van de Juventud lezen.

De PDVSA kennen we allemaal, deze oliereus heeft geen introductie nodig.
Vorig jaar kwam Chavez met het geweldige idee dat de PDVSA soja bonen moest gaan telen, in de scheepsbouw en ze moesten schoenen gaan maken.

Emo!! wat is een Emo? Leeftijd tussen de 15 en 25 jaar.
Een Emo is een persoon die het liefst één kleur kleding draagt, voornamelijk zwart, maar iedere kleur kan. Het is om ze te onderscheiden van de rest. Je ziet ook vaak de kleur roze. Maar de echte Emo zit in de persoon zelf, hoe ze zich gedragen en denken.
De emo-cultuur wordt gekenmerkt door emotionele, soms zelfs impulsieve buien.
Hoewel dit kan variëren van persoon tot persoon, heeft de gemiddelde emo-volgeling een wereldbeschouwing die gefundeerd is op principes en concepten die zijn ontleend aan de ethisch-filosofische stromingen van het nihilisme en het fatalisme . Emo-volgelingen houden zich evenwel niet bezig met de actieve bestudering van deze leren; een kenmerk van de emo-cultuur is juist een verregaande distantiëring van constructieve bezigheden zoals studie en zelfontwikkeling. De emo-levensbeschouwing wordt verder gekenmerkt door het collectieve ontzag voor waarden als ledigheid, arbeidsschuwheid, zelfmedelijden, en emotionele extravertie. Verscheidene mogelijke psychische uitvloeisels van de cultuur zijn automutilatie, structurele depressiviteit, en manische depressiviteit. Dat komt aardig overeen met Chavez en zijn overtollige inname van prozac en ook wel met zijn volgzame en domme aanhang. Over de psyche van Chavez kan hier gelezen worden wat hij allemaal mankeert. Uiteraard heeft Chavez zijn psychiaters verboden om gegevens uit te laten lekken. Helaas voor hem weten we genoeg, enige eigenschappen inherent aan zijn psyche die genoemd worden in het stuk zijn. Narcisme, Sluw, Impulsief, bij deze promoveer ik dus Chavez als Hoofd-Emo. Hij is gek op promoties, dus deze krijgt hij van mij.

Het heeft een jaar geduurd maar de revolutionaire schoenen van de 21ste Eeuw zijn er. De schoen die echt wel zijn weg vind naar de nieuwe Emo/chavista. De Emo wil zich onderscheiden dus deze schoen gaat wel verkocht worden.

Eigenlijk is het beter om even de hoofd-Emo te laten zien hoe hij de schoen adverteert. Het zijn geen Photoshop foto's. Je kan ze ook terug vinden op officiële sites.
Er zijn ook promo's te zien op de TV hier even twee clips.
Clip 1


clip 2 de roze uitvoering!!


Nog wat posters die je nu ook tegen kan komen over de nieuwe Emo schoenen.

Kan het even niet laten om wat kolder te maken over deze schoenen. De eerste versie van deze schoen was er al in 1917. En 90 jaar later vind de PDVSA de schoen opnieuw uit. Het is ook de bedoeling van Chavez om ons terug te brengen in de tijd. Het lukt al aardig om epidemien uit te laten breken, voedsel tekorten, beperkingen opleggen met vrijheden, en was 1917 niet het begin van Marx en Stalin in Rusland, de opkomst van het communisme en dictatorschap!!!
Natuurlijk onderscheid hoofd "Emo" Chavez met zijn vervoer. En het nieuwe ontwerp van een kompleet pak voor de oudere Emo zit er ook aan te komen. Voor de oudere op een hangplek van bejaarde Emo's.


Tja dus Chavez zal voortaan met Emo-schoenen moeten sporten. Dan kan hij zich wel verschuilen aan een strand op Cuba? om oefeningetjes te doen. Maar tegenwoordig wordt alles vastgelegd.
Dus het kapitalistisch "Nike" schoeisel zal niet meer kunnen. Of is het kapitalisme alleen voor Chavez weggelegd.

Het grote voordeel van Evo Morales is dat hij maar weinig aan zijn naam hoeft te veranderen en hij zal wel blij zijn met de nieuwe naam Emo Morales.
Zelfs zijn haardracht is al Emo (Photoshop)
Groet
Alpha

Blogarchief