Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

vrijdag 15 augustus 2008

Daniel Ortega niet welkom in Paraguay

'S morgens is het eerste wat ik doe, is even kijken naar mijn post en het nieuws. En iedere dag bij het zien van het nieuws begrijp ik dus minder en minder van de politiek in Zuid-Amerika.
En het lijkt wel of er iedere dag meer gebeurd, wat gewoon waanzin is.

Van één bericht werd ik wel iets vrolijker.
Het bericht was dat D. Ortega, president van Nicaragua zijn trip afzegde naar Paraguay. Dacht eerst van, die is dronken geweest en heeft een heerlijke knallende sandinistische guerrilla hoofdpijn. Maar het werd zelfs beter!!
In Paraguay werd Lugo, deze is president geworden van Paraguay vereerd met een bezoek van Chavez, Morales, Correa en natuurlijk wilde muppet Ortega daar ook bij zijn om de orkestbak op volle sterkte te brengen. Een feestje is nooit weg en je weet niet of Morales wat pasta mee heeft genomen om de sfeer te verhogen.
Lugo had eindelijk toestemming gehad van de paus om ingezegend te worden als president. Hij mocht zijn ambt als Bisschop neerleggen van de paus.

De nieuwe regering die gevormt wordt door Lugo had een verassing in petto. Er is daar een dame die minister wordt van vrouwen van de regering. En die wees erop dat Ortega beschuldigd wordt van verkrachting en dat hij een overtreder is. Ze heeft ook een manifest getekend tegen Ortega.
Het gaat om het meisje Zoilamérica Narvaez, en voor de eerste keer verkracht toen ze de leeftijd had van 13 jaar. Dit maakt volgens mij ook dat Ortega een pedo is. En zo'n geval is president!! Dit alles kwam naar buiten in 1998, maar door invloed heeft Ortega veel tegen gehouden. Het is ook wel aardig om te weten dat het meisje niet kon vluchten voor deze man als hij zijn lusten wilde botvieren. Het was zijn eigen stiefdochter die hij verkrachte en gebruikte.
Dus meneer is niet alleen een drinker, gebruiker, een laffe guerrilla maar ook nog een pedo verkrachter.

Het deed me dus plezier dat hij nu al uitgekotst is door Paraguay!! Eigenlijk zouden meer regeringen dit moeten doen. En ook Chavez als hij toch zo gek is op kinderen en deze bij elke gelegenheid naar voren haalt en laat zien dat hij gek op kinderen is.

Of.......... is dit de dubbele moraal die Chavez iedere keer laat zien, maar niet doordringt bij de rojo rojito.

Nu we het toch een beetje over de Paus hebben en over Chavez.
Een vraagje, wie reisde er meer
H. Chavez in tien jaar of Paus Johannes Paulus II in 25 jaar, ook bekend als de vliegende en reizende Paus en zijn pausmobiel?
Natuurlijk geef ik het antwoord!!
Paus Johannes Paulus II had in 25 jaar 206 reizen achter zijn kiezen zitten. Dat is zo'n 8, 25 reisjes per jaar.
Chavez is de winnaar in reizen, hij hoefde er geen 25 jaar over te doen om dit record te overtreffen. Deze socialist reisde 227 keer van het gemeenschap geld in "tien" jaar.
Laat ik het nu maar eens niet zeggen hoeveel hij besteedde van de bevolking.
Het staat vet gedrukt in het artikel.
Misschien kunnen we het beter in het Spaans zeggen met een veel voorkomende uitdrukking.
Alleen heb ik nu Hugo gebruikt en het woord Venezolanos

Hugo le sacó el jugo a los Venezolanos.

(Hugo knijpt al het sap/geld uit de Venezolaan)

groet
Alpha

Blogarchief