Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

dinsdag 5 augustus 2008

De nieuwe 26 wetten van Chavez

Heb net de 26 wetten die Chavez op zijn laatste dag met zijn decreet doorgeramd heeft gedownload en een klein beetje gelezen.
Het is te veel om alles ineens te begrijpen en om door te spitten. Het is nu laat en zal morgen of overmorgen wel met wat belangrijke punten komen.

Wat me wel opviel is dat er woorden zijn weggelaten in de oude voorstellen van zijn verloren reform op 2 december. Maar het komt op hetzelfde neer.
Met andere woorden dus, hij ramt er door waar het volk tegen had gestemd op 2 december 2007.

Het is overigens nog niet alles wat deze DICTATOR wil. Hij heeft de mogelijkheid opengelaten om binnenkort met nog 16 wetten voor de dag te komen. En in totaal als ik het goed begrijp zullen er 65 nieuwe decreten het daglicht zien binnenkort. Dit kan gewoon niet, het is gewoon bandieten werk wat hij wil. Maar wie stopt deze gorilla!!

Met deze nieuwe wetten kan hij zonder opgaaf privé bezittingen vorderen, voor onbepaalde tijd. Denk niet dat ik hoef uit te leggen dat wat hij neemt, nooit meer teruggegeven wordt.
Met andere woorden privé bezittingen bestaan niet meer.

Wat de volgende wetten zijn die nog ergens in het donker in elkaar worden gezet is onbekend.
Het laat zich echter niet raden dat het gewoon de rest is wat was afgewezen op 2 december 2007.

Nogmaals moet zelf alles nog lezen en uitzoeken, wat de desastreuze gevolgen zijn.
Maar echt lekker ziet het er niet uit.

Voor de Spaanstalige kunnen hier de 26 nieuwe wetten worden gedownload.

Groet
Alpha

Blogarchief