Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 24 augustus 2008

Goh... wat is Venezuela veilig

Afgelopen week kwam R Chacin met het bericht dat de veiligheid is toegenomen in Caracas.
Het bushokjes project heeft volgens hem gewerkt. Ik heb hierover geschreven dat het geen prioriteit meer heeft voor deze regering.

Vandaag in veilig Caracas werden er twee lijken gevonden op de vuilnisbelt. Dus er wordt gebeld naar de CICPC. De melding werd gedaan om 04.00 uur in de ochtend. Om 13.00 uur kwam eindelijk de CICPC maar....... niet met de lijkenwagen. Er kwam een ander vervoermiddel aanrijden.
De achterdeur ging open van de SUV en er lag al een stapeltje lijken in. Vermeld wordt dat het meer dan tien lijken zijn.

Nu zit er al een tijdverschil in van 7 uur van melding en aankomst. Geen lijkenwagen, maar een SUV. En dan ligt deze al aardig vol. We kunnen dus aannemen dat er al flink wat lijken zijn geruimd in de tussenliggende tijd en met de oorspronkelijke lijkenwagens.
Ook kan er nooit een goede sectie worden uitgevoerd op de stoffelijke overschotten.

We hebben er foto's van en deze zijn toch wel heel mensonwaardig en kan reacties oproepen.
Ik heb toch besloten om ze te plaatsen om de reden dat deze regering ook mensonwaardig is. En er moet dus geschoceerd worden om de mensen eens wakker te schudden met wat voor leugenaars we te maken hebben in deze regering.

Het nieuws heeft overigens ook al tot grote verontwaardiging geleid in Italie. Website met foto's en als je deze overleeft dan kan die slideshow er ook nog wel overheen.
Nu Nederland nog maar even wakker maken.

Jawel je kan klikken op de foto voor een vergroting

Meer bewijs is er niet nodig, dit is dus "de veiligheid" van deze regering.


Groet
Alpha

Blogarchief