Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zaterdag 23 augustus 2008

Isla Margarita. Lichamen moeder en dochter Videler opgegraven!

Het is misschien nog iets te vroeg om te zeggen dat het werkelijk gaat om Wendy en Joyce Videler. Maar er zijn twee lichamen opgegraven waarvan de Venezolaanse recherche vermoed dat het om de Videler's gaat.

Het originele bericht.
De politie op het Venezolaanse eiland Isla Margarita heeft de stoffelijke resten opgegraven van een vrouw en een meisje.
De Venezolaanse recherche vreest dat het gaat om de lichamen van de Roosendaalse Wendy (41) en haar dochter Joyce (14) Videler, die op Isla woonden. Zij verdwenen exact een jaar voor de vondst. Sindsdien ontbreekt ieder spoor.


Echtgenoot Arthur Videler moest donderdag bij de Venezolaanse recherche op Isla Margarita haarborstels en tandartsgegevens inleveren. "Ze hebben alles naar Caracas opgestuurd. Het enige wat ik nu kan doen, is wachten. Het is vreselijk." De lichamen waren volgens een Venezolaanse krant met ongebluste kalk overstrooid en aan elkaar vastgebonden met touw.


De Venezolaanse pers gaat iets verder met foto's en ook waar de stoffelijke resten zijn gevonden.
Deze zijn gevonden door jagers en ligt op de weg naar het vliegveld en Santiago Mariño El Yaque.
Vermoedelijk waren ze beide al dezelfde dag vermoord, na de ontvoering.

Groet
Alpha

Blogarchief