Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 20 augustus 2008

M Phelps en zijn OS in Munchen volgens TVes Venezuela

Het is even tijd om de lachspieren te oefenen.

Maar tegelijkertijd kunnen we dus het gevaar zien als Chavez straks een kwaliteitszender als Globovision of RCTV van de TV weert met zijn nieuwe wet. Wat krijgen we dan allemaal voor onzin te horen!!

Het is een clip, de originele uitzending zoals deze is gedaan over het verslag van M. Phelps van TVes Omroep van Chavez, tijdens zijn gouden race voor de 8ste gouden medaille en een bewerkte versie van dezelfde clip.

De race duurt al niet lang maar het commentaar is maar 15 seconden lang en hoor de stupiditeit van de verslaggever.
M. Phelps wordt verward met M Spitz. En Phelps zwom in München (1972) al 7 gouden Olympische Medailles. In die tijd was M.Phelps -13 jaar oud. Waarschijnlijk speelde zijn moeder nog met poppen.
De tweede grote blunder is dat het gebeurde in het Hitlers Duitsland. Hier zit hij dus ook een aantal jaren naast. In 1945 was de tweede wereld oorlog afgelopen en Hitler was dus al 27 jaar dood!! De Hitler spelen waren zelfs in 1936. En dat maakt dan 72 jaar verschil met nu.

Hahahaha Maar M Phelps deed het maar eventjes!!!

De originele versie.


En de bewerkte versie.


Groet
Alpha

Blogarchief