Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

zondag 3 augustus 2008

Rode Propaganda

Het kan niet gekker!!

Je neemt vier bekende rode idioten gooit wat stro op de straten en je laat ze het opruimen.
Daarna laat je ze een muurtje schoonmaken. En dat allemaal in Petare, Caracas.

Diosdado Cabello, Aristóbulo Istúriz y Jesse Chacón, acompañados de Lina Ron.
Kijk naar de gezichten lekker triomfantelijk en dan het gezicht als er stro op een schepje ligt.

Zulke foto's kan je dus ook terugzien van Fidel Castro dat hij werkt in een graanschuur en we weten hoe dat is afgelopen. Geen voedsel genoeg voor zijn eigen bevolking.
Als we de lijn doortrekken dan gaan wij stikken in het afval.

Had trouwens liever gezien dat ze dit bijvoorbeeld zouden opruimen. Dan deden ze voor het eerst iets nuttig in hun miezerige bestaan. Maar ja de rode schapen zien het stro scheppen natuurlijk als iets subliems.


Groet
Alpha

Blogarchief