Welkom bij Free Opinion Venezuela

De berichtgeving in de Nederlandse kranten over Venezuela is nogal erg mager en berust vaak niet op exacte gegevens. Free Opinion Venezuela wil hier iets aan veranderen door de recente ontwikkelingen te volgen in Venezuela. Dat Hugo Chavez en zijn regering er niet altijd goed van af komt ligt meer aan hun optreden, dan aan iets anders. "De comments worden gemodereerd"

La información sobre Venezuela en los periódicos holandeses es mediocre y no siempre está basada en hechos reales. Free Opinion Venezuela quiere hacer un cambio con respecto a esto siguiendo el desarrollo de los acontecimientos en Venezuela. El hecho de que Hugo Chávez y su Gobierno se encuentren en una posición comprometedora se debe más que nada a sus acciones y no a otra razón. ''Los comentarios seran moderados previamente''.
Groet
Alpha

woensdag 13 augustus 2008

Rusland, Stan Storimans gedood bij verkeersongeluk!!!

Normaal gesproken vind ik dat er genoeg in de Nederlandse kranten geschreven wordt over de tragische dood van de RTL cameraman Stan Storimans.

Maar waarom niet fel van leer trekken tegen de berichten die uit Rusland komen!!!
Vanwaar dan toch een klein artikeltje van mij? Omdat er gespeeld wordt met de waarheid. Die vervloekte communisten gooien er een ander verhaal tegenaan. Net als hier in Venezuela wordt er weerzinwekkend hard gelogen door het regime en laat Rusland zien dat ze het ook nog kunnen.

Het komt niet op in de ultra linkse gedachtegang dat ze het misschien verkeerd hebben. Zoals altijd moet alles wijken voor "hun" waarheid. Dus worden er foto's gebruikt, die ter plekke genomen waren, om te bewijzen dat de Russen gelijk hebben.
En als je maar creatief genoeg bent dan buig je alles om. En misschien is er door de inslag wel een botsing geweest tussen twee auto's. Het vreemde van hun verhaal is dat de gecrashde auto's dan wel heel ver van elkaar verwijderd zijn. Of is de laatste foto niet van die plek?
Maar zelfs de bominslagen die volgens J Akkermans daadwerkelijk vielen, ontkennen ze in de Russische kranten.
Ik vind het niet aannemelijk dat J. Akkermans over zoiets zou liegen. En dat hij dan ook alle buitenlandse reporters meekrijgt die allemaal verklaren dat er een bombardement was. Het communistische regime laat zien dat ze tot alles in staat zijn.

Was er ook niet gisteren 12-08-2008 vermeld door Medvedev dat er een akkoord zou komen en dat er niet verder gevochten zou worden. En dat Saakasjvili president van Georgie dit stappenplan van President Sarkozy van Frankrijk wil accepteren.
Wat doen de Russische tanks dan op weg naar de hoofdstad van Georgie, Tbilisi.

Er wordt nog veel meer omgedraaid ten faveure van de Russen in dit artikel. Ik ga niet alles vertalen en voor degene die het toch willen lezen hoe ze alles creatief in elkaar passen, gebruik even de google tranlator of eentje die favoriet is bij je.
Wil er wel een waarschuwing bij geven dat de foto's die bij dit artikel staan verschrikkelijk zijn.

Bij deze mijn condeleances en medeleven aan de nabestaanden en vrienden van Stan Storimans.

Groet
Alpha

Blogarchief